Moxy Art Affair Goes Urban

Πέντε Urban Καλλιτέχνες Μετατρέπουν το Moxy Athens City σε Ζωντανό Έργο Τέχνης

Πέντε ταλαντούχοι urban καλλιτέχνες, illustrators και graphic designers, θα μεταμορφώσουν τη στοά του Moxy Athens City σε έναν ζωντανό και πολύχρωμο χώρο γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα,

την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 22:00.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες – Soteur, George Chionis, Bassment Rats, Βασίλης Γεωργούλας και Gospel – θα δημιουργήσουν ζωντανά μπροστά στο κοινό της Αθήνας, σύγχρονα έργα αστικής τέχνης επιδεικνύοντας τις μοναδικές και πρωτοποριακές τεχνικές τους. Πρόκειται για ένα μοναδικό event, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια των Αλίκη Τσιρλιάγκου και Λενιώ Παπαντωνοπούλου, που θα φέρει το κοινό σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη urban art.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία δημιουργίας των έργων σε πραγματικό χρόνο, από την αρχή έως το τέλος. Το live painting δεν θα είναι απλώς μια καλλιτεχνική επίδειξη, αλλά και μια ευκαιρία αλληλεπίδρασης, καθώς οι καλλιτέχνες θα συνομιλούν με το κοινό, εξηγώντας τα στάδια της δημιουργικής τους διαδικασίας.

Με αυτή την πρωτοβουλία, το Moxy Athens City στηρίζει κάθε μήνα την τέχνη, τη μόδα και ανερχόμενους καλλιτέχνες μέσω του θεσμού Moxy Art Affairs. Η σύμπραξη στοχεύει στη διαμόρφωση μιας πλατφόρμας, όπου ανερχόμενοι εικαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα έργα τους στο ευρύ κοινό.

Σχετικά με το Moxy Athens City

Το Moxy Athens City, μέλος του ομίλου Marriott International, λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια ως ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ζωντάνια και διασκέδαση, προσφέροντας μοναδική θέα στην πόλη και την Ακρόπολη. Σε κεντρική τοποθεσία, κοντά σε πολιτιστικά αξιοθέατα και τον σταθμό του μετρό, προσφέρει εύκολη πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο.

Τα σύγχρονα καταλύματα με γρήγορο Wi-Fi και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, με την καλλιτεχνική πινελιά του Έλληνα καλλιτέχνη Β., δημιουργούν μια αυθεντική εμπειρία. Το ξενοδοχείο εμπνέεται και θαυμάζει την τέχνη και τη μόδα, ενώ με σύνθημα το “Play On” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους fun hunters.

Σχετικά με τη SWOT Hospitality

Σε λειτουργία από τον Μάιο του 2013, η SWOT Hospitality είναι μια κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα, η οποία ειδικεύεται επιπλέον στη διαχείριση και ανάπτυξη ? ακινήτων, τη διαχείριση ξενοδοχείων και επενδύσεων, τη διαχείριση έργων και ανάπτυξη ξενοδοχείων, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η ικανότητα της SWOT να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας έχει οδηγήσει κορυφαίους επενδυτές και επιχειρηματίες, να εμπιστευτούν την εταιρεία για την υλοποίηση ενός οράματος αριστείας. H SWOT Hospitality διαχειρίζεται ένα portfolio ξενοδοχείων αξίας 300 εκ. ευρώ στην Ελλάδα ? και τη Ν.Α. Ευρώπη, και συνεργάζεται με τις πιο καταξιωμένες διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων όπως η Hilton, η Marriott International Inc., η Hyatt Hotels Corporation, η Accor S.A., η Nikki Beach Hotels & Resorts έχοντας επίσης πιστοποίηση White Label Operator (WLO) από την Intercontinental Hotels & Resorts και την Leading Hotels of the World. ? Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας διαθέτουν σημαντικό track record υψηλών αποδόσεων και ? value creation, έχοντας συμβάλει στην εξαγορά, κατασκευή και διαχείριση μερικών από των πιο υψηλού κύρους ξενοδοχεία της περιοχής, συνολικά άνω των 3,500 δωματίων και αξίας πλέον του 1δις ευρώ.

Το άρθρο Moxy Art Affair Goes Urban εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα