ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για νέες θέσεις εργασίας στη Ζάκυνθο

Ο Δήμος Ζακύνθου ανακοίνωσε την πρόσληψη επτά ατόμων για την κάλυψη διαφόρων θέσεων εργασίας. Οι διαθέσιμες ειδικότητες περιλαμβάνουν παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας, βοηθούς βρεφονηπιοκόμων και προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών έναντι αμοιβής στο Δήμο Ζακύνθου, ο οποίος εδρεύει στη Ζάκυνθο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο ΖακύνθουΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας – 3 θέσειςΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
– 2 θέσειςΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων – 2 θέσειςΗ υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό κατά περίπτωση, «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ ΥΕ» και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Ζακύνθου, Πλατεία Σολωμού 1, Τ.Κ. 29100, Ζάκυνθος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Πρόνοιας, Κοινωνικών Υποθέσεων, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πολιτικής Ισότητας, υπόψη κου Στυλιανού Πέττα (τηλ. επικοινωνίας: 2695 36 21 16).

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη

dimos-zakynthoyΛήψη

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΣΕΠ, Ανακοίνωση, Ζάκυνθο,asep, anakoinosi, zakyntho