ΑΣΕΠ: Πρόσληψη 50 εκπαιδευτικών στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.)

Το Υπουργείο Τουρισμού προκηρύσσει την πρόσληψη 50 εκπαιδευτικών στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.), συνολικά 50 ατόμων, ως επιστημονικών συνεργατών,  με ωριαία αντιμισθία με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 8 μήνες για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης και Ρόδου, για το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025.

Συγκεκριμένα οι ειδικότητες αφορούν:

ΠΕ ΑγγλικώνΠΕ ΓαλλικώνΠΕ ΓερμανικώνΠΕ Ιταλικών ΠΕ Ψυχολογίας ή ΚοινωνιολογίαςΠΕ Διοίκησης Τουριστικών ΕπιχειρήσεωνΠΕ ΜάρκετινγκΠΕ Οικονομικής
ΕπιστήμηςΠΕ ΔικαίουΤΕ ΠληροφορικήςΤΕ Τεχνικών Μαθημάτων με έμφαση στη Διοίκηση Τουριστικών ΕπιχειρήσεωνΤΕ  Τεχνικών Μαθημάτων με έμφαση στο Front OfficeΤΕ Τεχνικών Μαθημάτων με έμφαση στη Διαχείριση Τροφίμων και ΠοτώνΤΕ Τεχνικών Μαθημάτων με έμφαση στη Μαγειρική

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής πρέπει να υποβάλουν το ειδικό έντυπο «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» υποψηφίου που επισυνάπτεται στην παρούσα προκήρυξη συνοδευόμενο με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά. Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αίτησης και των συνημμένων απαιτούμενων δικαιολογητικών βαρύνει αποκλειστικά τον υποψήφιο.

Η αίτηση υποβάλλεται εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με ταχυμεταφορά (courier). Αιτήσεις που θα υποβληθούν ταχυδρομικά με ταχυμεταφορά (courier) θα γίνουν δεκτές όταν προκύπτει από την σφραγίδα του ταχυδρομείου ότι ταχυδρομήθηκαν το αργότερο μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής.

Αν η ημέρα λήξης της προθεσμίας συμπίπτει με τις ημέρες Σάββατο ή Κυριακή ή άλλη επίσημη αργία μετατίθεται για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

asteΛήψη

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα