Χαλκιδική: Γιατροί φώναξαν ηλεκτρολόγο να τροχίσει δαχτυλίδι που σφήνωσε σε δάχτυλο ασθενούς

11:05 17/8/2024 - Πηγή: Dimosio

 Ασθενής που πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για ένα απλό περιστατικό αφαίρεσης δαχτυλιδιού από το δάχτυλο του χεριού, καταγγέλλει ότι χρειάστηκε να επέμβει ηλεκτρολόγος, αφού πρώτα προηγήθηκαν ταχύρρυθμα μαθήματα μέσω YouTube.

Ο άνδρας ενώ απολάμβανε τις διακοπές του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρατήρησε πως το δάχτυλο του χεριού του ήταν υπερβολικά πρησμένο και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε να βρίσκεται αγκαλιά με τον τροχό.

Ο χειρουργός αδυνατούσε να βρει τρόπο με αφαιρέσει το δαχτυλίδι με ασφάλεια. Τελικά, ο

ίδιος αποφάσισε να απευθυνθεί σε ηλεκτρολόγο που το τρόχισε με ειδικό εργαλείο και έδωσε τέλος στην περιπέτεια του άτυχου άνδρα.

 «Ο ηλεκτρολόγος ήρθε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε να τροχίζει με ειδικό εργαλείο το δαχτυλίδι. Φαινόταν αμήχανος που κλήθηκε στο νοσοκομείο για την εκτέλεση μιας τέτοιου είδους ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ασθενής.

Μάλιστα, λόγω της υψηλής θερμότητας, προκλήθηκαν και εγκαύματα σε ελαφρύ βαθμό στο χέρι του.

«Η νοσοκόμα προσπαθούσε να ρίχνει σταδιακά νερό στο τραύμα, καθώς εξαιτίας της θερμότητας καιγόμουνα» δήλωσε ο ασθενής και σημείωσε, πώς: «χρειάστηκε να με περιθάλψει και με παρέπεμψε σε ορθοπαιδικό ώστε να ελέγξει τις αρθρώσεις».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα