Γερουλάνος: Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να οδηγήσει στην αναγέννηση της πατρίδας

18:04 31/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Σχέδιο για την Ελλάδα, εμπειρία, μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα. Και δεν με κρατάει κανένας. Αυτά βάζω στο τραπέζι με την υποψηφιότητά μου, είπε ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV και τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές

στο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Γερουλάνος ανέφερε: «Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας. Δηλαδή να λυθούν οι παθογένειες, οι οποίες ταλανίζουν το σύστημα. Για αυτό, πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι οι αποφάσεις έρχονται όσο πιο κοντά στον πολίτη γίνεται και υπάρχει συντονισμός στις τοπικές κοινωνίες και στις τοπικές οικονομίες».

Τέλος ο κ. Γερουλάνος προχώρησε και στην ανάρτηση ενός σποτ, με το οποίο προσκαλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την διαδικτυακή παρουσίαση του σχεδίου του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, ημέρα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Την Τρίτη (όπως και τότε) 3 Σεπτεμβρίου 2024, ανήμερα της επετείου των 50 ετών από την ίδρυση του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου, θα μιλήσω στις 12 το μεσημέρι σε μεγάλη διαδικτυακή συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς μου στην Ελλάδα και στον απόδημο Ελληνισμό με τίτλο «Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα:

Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ». Θα παρουσιάσω το σχέδιό μου και τα συγκεκριμένα βήματα για την πολιτική και οργανωτική Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα ηνία της χώρας ξανά στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στη διαδικτυακή συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί πριν από τις επίσημες εκδηλώσεις του Κινήματος για την 50η επέτειο, θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα