ΙΚΕΑ: Δύο χρυσά βραβεία στα Peak Awards και Content Marketing Awards 2024

Η ΙΚΕΑ απέσπασε χρυσό βραβείο στα Peak Awards 2024 για την καινοτομία της στο Performance Marketing στην κατηγορία Best Use of Data. Η βράβευση αφορά το project Media Mix Modeling, ένα marketing analytics

έργο που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων μεθοδολογιών για τη βελτίωση της ανάλυσης δεδομένων και της λήψης marketing αποφάσεων.

Μέσω αυτού του έργου, η ΙΚΕΑ κατάφερε να επιτύχει πιο αποτελεσματική κατανομή της Media επένδυσης, τόσο συνολικά όσο και στα Digital κανάλια, μεγιστοποιώντας έτσι τα έσοδά της.

Παράλληλα, η ΙΚΕΑ κέρδισε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Branded Blog (B2C/B2B) των Content Marketing Awards 2024 για το blog «ΙΚΕΑ Ιδέες».

Το brand έχει ως στόχο να εμπνεύσει τους καταναλωτές παρέχοντας πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, απευθυνόμενη σε όλους τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα φυσικά καταστήματα.

Μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική περιεχομένου που αξιοποιήθηκε και διαδόθηκε μέσω social media και άλλων ψηφιακών καναλιών, η ΙΚΕΑ προσφέρει μια συνεχώς προσβάσιμη πηγή έμπνευσης και πρακτικών λύσεων για κάθε χώρο, είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.

Οι παραπάνω βραβεύσεις αποδεικνύουν τη δέσμευση της ΙΚΕΑ να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματά της μέσα από καμπάνιες που βασίζονται στην καινοτομία και την απόδοση (performance-driven campaigns).

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα