Κόντρα μεταξύ Ζλάταν – Μπόμπαν: «Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα»

09:32 19/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, όπου οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, δύο βετεράνοι της Μίλαν, λογομάχησαν για τον ρόλο του Σουηδού στους «ροσονέρι».

Ο Μπόμπαν άσκησε σφοδρή κριτική στον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αντέτεινε με δυναμικό τρόπο, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την κατάσταση της ομάδας.

«Όταν φεύγει το λιοντάρι εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει τα γατάκια εξαφανίζονται. Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, πολύ χαμηλό επίπεδο… Έλειψα κάποιες μέρες λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά επέστρεψα και είμαι εδώ

για να σας εξηγήσω τον ρόλο μου αφού δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…», είπε αρχικά ο Ζλάταν.

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν απάντησε με την ένταση να κορυφώνεται: «Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω να τον έχεις καταλάβει εσύ, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τις ευθύνες σου, ούτε την επιλογή του προπονητή, ούτε τους παίκτες, ούτε το τεχνικό κομμάτι, ούτε από που προέρχεται όλο αυτό».

Ο Ιμπραΐμοβιτς τοποθετήθηκε εκ νέου, όμως αυτή τη φορά δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης: «Θα σου το εξηγήσω αμέσως, τότε… Εγώ κάνω κουμάντο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι δουλεύουν για μένα».

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο:

Boban and Zlatan's spiky conversation on Sky last night in full

The comments translated: https://t.co/uqMNQM6F5Spic.twitter.com/8BqGDBcE8q

— SempreMilan (@SempreMilanCom) September 18, 2024

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα