Μάριος Σαλμάς: Δεν παραδίδει την έδρα του και περνά στην αντεπίθεση

10:19 24/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Σαλμάς ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αίτια της διαγραφής του, στην τριβή με τον πρωθυπουργό, στους διαγωνισμούς για τα κυλικεία, ενώ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό και το αν θα κρατήσει την έδρα του.

«Κανένας δεν γνωρίζει, ούτε η Επιτροπή Δεοντολογίας που με κάλεσε να δώσω εξηγήσεις. Γι’αυτό κράτησε μόνο 48 δευτερόλεπτα», σημείωσε αρχικά για τους λόγους διαγραφής του.

Ακολούθως, περιγράφοντας τον διάλογο με τον Γιάννη Τραγάκη, είπε ότι έφυγε από μέσα με ένα χαρτί που έκανε

λόγο για «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά».

«Στην περίπτωσή μου διαγράφηκα για τις απόψεις μου. Το άρθρο 60 αναφέρει πως: ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία λόγου και κρίσης».

«25 χρόνια δεν έδωσα μία αφορμή, δεν έφερα στην παράταξή μου αντίρρηση σε ένα νομοσχέδιο. Ούτε τώρα έδωσα αφορμή για να συμβεί αυτό. Απλά μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ για να μεριμνήσουμε γιατί ο κόσμος μας γύρισε την πλάτη στις ευρωεκλογές, είπα την προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μία αναστρέψιμη- μπροστά στον Πρωθυπουργό», είπε και πρόσθεσε:

«Όλοι υπηρετούμε την παράταξη. Όποιος έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης, κάνει λάθος. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι σου ανήκει ο κόσμος που εμπιστεύεσαι. Εμείς υπηρετούμε τον κόσμο».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα