Νέα προκήρυξη της ΕΡΤ: Ανοίγουν θέσεις εργασίας

12:56 11/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Η ΕΡΤ Α.Ε. προχωρά σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσω του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων, για την πρόσληψη πέντε εξειδικευμένων ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Οι θέσεις αφορούν την τεχνική υποστήριξη των δικτύων εκπομπών ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, με έμφαση στην κάλυψη σημαντικών γεγονότων, την εγκατάσταση και συντήρηση νέων πομπών, καθώς και άλλες συναφείς δραστηριότητες.

Η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται

να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργο σε 5 άτομα, ως ακολούθως:

Ένα τεχνικό υποστήριξης Δικτύου Πομπών στην περιοχή της Κρήτης.Δύο τεχνικούς υποστήριξης Δικτύου Πομπών στην περιοχή της Θεσσαλίας.Ένα τεχνικό υποστήριξης Δικτύου Πομπών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.Ένα τεχνικό υποστήριξης Δικτύου Πομπών στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου καθορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024, με δυνατότητα παράτασης. Το συνολικό προβλεπόμενο κόστος για το 2024 ανέρχεται σε μέγιστο ποσό 33.950 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται τυχόν εργοδοτικές εισφορές και ΦΠΑ.

Τρόπος αποστολής βιογραφικού

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο της ΕΡΤ Α.Ε., συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00.

tehnikoi-ertΛήψη

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις



Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ, Ανοίγουν,ert, anoigoun