Σταμάτης για πισίνα Κασσελάκη: Δεξαμενή με ξαπλώστρες εγώ δεν έχω ξαναδεί

16:01 5/8/2024 - Πηγή: Dimosio

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελακης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αφού επαναλαμβάνει τα γνωστα και τετριμμένα ψεύδη για το Πρώτο ΘΕΜΑ, δίνει μια πραγματικά απίστευτη απάντηση, λέγοντας ότι η πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες είναι αποτέλεσμα εργασιών καλλωπισμού μιας παλιάς δεξαμενής και ενός πηγαδιού και ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι επειδή η πισίνα του είναι ρηχή, βάθους 1,40 μ.  δεν ειναι παρανομη και αυθαιρετη, ωστόσο ούτε κι αυτό το υποστηρίζει

ενθέρμως στην εμφανως αμηχανη ανακοινωση του.

Για το θέμα με την πισίνα στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σταμάτης.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, ο κ. Σταμάτης ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Δεξαμενή με ξαπλώστρα εγώ δεν έχω ξαναδεί. Αν έχετε ξεναδεί εσείς, εντάξει.. έχει ενδιαφέρον. Ο κ. Κασσελάκης έδωσε τις δικές του απαντήσεις, προφανώς δεν πείθουν αυτές οι απαντήσεις, επειδή υπάρχει η φωτογραφία. Οι αρμόδιες αρχές, η αρμόδια πολεοδομία… ελέγχεται αυτό το πράγμα». Για να προσθέσει:

«Όταν κάτι δημοσιεύεται, ελέγχεται, άσχετα από αυτό που θα πούμε εμείς ή ο κ. Κασσελάκης. Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει μια πισίνα με καρέκλες και δεν δείχνει μια στέρνα. Έχετε δει εσείς ξαπλώστρα σε στέρνες; Όταν υπάρχει μια εικόνα, να μην φανταζόμαστε κάτι άλλο από αυτό που υπάρχει».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα