Θάσος: Προσλήψεις εκπαιδευτικών για τους παιδικούς σταθμούς

12:54 9/9/2024 - Πηγή: Dimosio

Την πρόσληψη δύο ατόμων για τη στελέχωση των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών προκήρυξε ο Δήμος Θάσου. Οι θέσεις αφορούν τη Δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για τη σχολική περίοδο 2024 – 2025.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), με διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2025, αρχής γενομένης

από την υπογραφή της σύμβασης. Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης εφόσον συνεχιστεί η δράση.

Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι οι εξής:

1 θέση για ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών1 θέση για ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας

Σημειώνεται ότι η έναρξη ή η συνέχιση των συμβάσεων εξαρτάται από την προϋπόθεση ότι η δομή/φορέας θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher) για την υλοποίηση της παραπάνω Δράσης.

Οι επιλεγέντες θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό υγείας κατά την πρόσληψη.

Για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν με έναν από τους εξής τρόπους:

ΑυτοπροσώπωςΜε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (η εξουσιοδότηση πρέπει να έχει θεωρηθεί από δημόσια αρχή)Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της υπηρεσίας.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη:

thasosΛήψη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάσος, Προσλήψεις,thasos, proslipseis