Θέση πτυχιούχου στην Εθνική Λυρική Σκηνή με 12μηνη σύμβαση

15:31 17/7/2024 - Πηγή: Dimosio

Υποψήφιο αναζητά η Εθνική Λυρική Σκηνή για τη θέση Βοηθού Οικονομικής Διαχείρισης Έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 5 “Συντονισμός και Υλοποίηση δράσεων για προώθηση και προβολή σύγχρονων πολιτιστικών παραγωγών” του έργου “Sub.3.29 Πλατφόρμα διαχείρισης πολιτιστικών εκδηλώσεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία”.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τον φάκελο με την αίτηση συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση protocol@nationalopera.gr. Στον φάκελο πρέπει να περιλαμβάνεται η συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής σύμφωνα

με το παρέχομενο υπόδειγμα, το βιογραφικό τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των ιδιοτήτων και της επαγγελματικής εμπειρίας τους. Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης για διάρκεια 12 μηνών, με μηνιαία αμοιβή 2.356,00 € και συνολικό ποσό 28.272,00 € για την περίοδο της σύμβασης. Από τον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα απαιτούνται αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας , συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων παραστατικών ή βεβαιώσεων προϋπηρεσίας e-ΕΦΚΑ, τα οποία αποδεικνύουν το αντικείμενο και τη χρονική διάρκεια της εργασίας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, στις 12:00.

Δείτε την Προκήρυξη

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα