Χάρις: Θα έκανα τεστ νοημοσύνης αν έκανε και ο Τραμπ

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ για τους Δημοκρατικούς Κάμαλα Χάρας δήλωσε, στα πλαίσια συνέντευξής της στο CBS, πρόθυμη να κάνει τεστ νοημοσύνης, στον απόηχο των προσωπικών προσβολών που δέχεται από τον αντίπαλό της, τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ.

Η νυν αντιπρόεδρος δήλωσε επίσης πως σε μία τέτοια περίπτωση θα απαιτούσε από τον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου να προβεί κι ο ίδιος σε ένα αντίστοιχο

τεστ, χαρακτηρίζοντάς τον ασταθή και ανισόρροπο και καταλογίζοντάς του πως δεν έχει κανένα σχέδιο για το μέλλον των ΗΠΑ.

Στη Φιλαδελφεια της Πενσυλβάνια, η Χάρις επικεντρώνεται στις νεότερες γενιές, προσπαθώντας να τις φέρει στις κάλπες. Πρόκειται για την ίδια ατάκα που χρησιμοποίησε ο Τραμπ όταν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ήταν ακόμη υποψήφιος για την προεδρία, μετά και από την κατώτερη των προσδοκιών εμφάνισή του στο ντιμπέιτ τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σε μια συγκέντρωση στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, απαξιωτική επίθεση στην αντίπαλό του.

«Κανείς δεν την εμπιστεύεται. Κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά. Όλοι γνωρίζουν ότι έχει πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τραμπ μπροστά στους οπαδούς τους την Κυριακή (27/10).

Εκτός αυτού, περίπου μία εβδομάδα πριν από την διεξαγωγή των εκλογών, οι ομιλητές στη συγκέντρωση το βράδυ της Κυριακής χαρακτήρισαν το Πουέρτο Ρίκο «πλωτό νησί σκουπιδιών».

Γνωρίζοντας πόσο οριακές είναι οι διαφορές στις δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ καλεί τους ψηφοφόρους του να σταματήσουν τη «ριζοσπαστική αριστερή ατζέντα» της Χάρις, ψηφίζοντας υπέρ του.

#ΗΠΑ #εκλογές #Τραμπ #Χάρις
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρις, Τραμπ,charis, trab