Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μεγαλύτερη του 2021 η συμμετοχή- Ψήφισαν 300.000 άτομα

Αυξημένη ήταν η συμμετοχή στον πρώτο γύρο της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κόμματος. Λόγω της αυξημένης συμμετοχής αποφασίστηκε μάλιστα και παράταση μίας ώρας στη διαδικασία. Οι κάλπες έκλεισαν δηλαδή στις 20.00 αντί στις 19.00. Επιπλέον παράταση δόθηκε σε όσα εκλογικά τμήματα υπήρχαν ουρές και μετά τις 20.00 προκειμένου να ψηφίσουν όλοι.

Όλοι οι υποψήφιοι δηλώνουν, πάντως, απόλυτα ικανοποιημένοι

από την προσέλευση του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ το 2021 είχαν συμμετάσχει 270.706 εκλογείς. Ο αριθμός αυτός ξεπεράστηκε άνετα αφού ψήφισαν πάνω από 300.000 άτομα (301.355 μέχρι τις 20.30).

Γλαβίνας: Mήνυμα της κοινωνίας οι 300.000 ψηφοφόροι Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αύξηση της συμμετοχής του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές ανέφερε για τις εκλογές ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας.

«Σπάσαμε το φράγμα των 300.000. Είναι ένα μήνυμα της κοινωνίας. Μια πράσινη κάρτα και μια ώθηση της κοινωνίας να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ με περισσότερο ζήλο και υπομονή», ανέφερε ο κ. Γλαβίνας, ο οποίος επανέλαβε την ικανοποίησή του για την υποδειγματική διαδικασία. «Δημιουργήθηκαν οι βάσεις για να υπάρχει ενότητα την επόμενη ημέρα» σημείωσε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας προσθέτοντας στην εκπομπή : «Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επόμενη μέρα».

«Υπήρχε όλη η καλή διάθεση από την αρχή, γιατί ο στόχος ήταν ένας Να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ, να μεγαλώσει η παράταξη, να πετύχει μια υποδειγματική διαδικασία, βαθιά πολιτική. Συζητήθηκαν πράγματα, ακούστηκαν ιδέες στο δημόσιο διάλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε δε ότι «όλη αυτή η διαδικασία δεν θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα». #Πασοκ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΠΑΣΟΚ #ηγεσία_ΠΑΣΟΚ #συμμετοχή
Keywords
Αναζητήσεις
ekloges-pasok-megalyteri-tou-2021-i-symmetochi--nea-paratasi-opou-yparchoun-oures.htm
Τυχαία Θέματα