Φλωρίδης: 252 οι δικηγόροι για τη δίκη των Τεμπών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης μίλησε για τα νέα σωφρονιστικά καταστήματα που ετοιμάζονται άμεσα σε Δράμα και Κρήτη, για τις φυλακές Κορυδαλλού που θα κλείσουν χωρίς να μπορεί να δοθεί, όμως, χρονοδιάγραμμα, ενώ όσον αφορά τη δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη ανέφερε ότι «ο χώρος πρέπει να επαναδιαμορφωθεί

μιας και στη συγκεκριμένη δίκη θα παραστούν 252 δικηγόροι».

Ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στο ΕΡΤnews αναφέρθηκε στη φυλακή της Δράμας, η οποία μέχρι το τέλος της χρονιάς θα μπει σε πλήρη λειτουργία τονίζοντας ότι «αυξάνεται η δυνατότητα φιλοξενίας σε ειδικά αδικήματα των λεγομένων αγροτικών φυλακών και θα μπει σε λειτουργία, πιστεύουμε αρκετά σύντομα, και μία καινούργια φυλακή στην Κρήτη».

Όσον αφορά την εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι θα κλείσουν οι φυλακές Κορυδαλλού, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε: «Εξελίσσεται και το θέμα της Αθήνας. Η εξαγγελία του πρωθυπουργού ήτανε ότι όταν έχουμε νέο κατάστημα φυλακών στον Ασπρόπυργο, ο Κορυδαλλός προφανώς θα κλείσει», ενώ πρόσθεσε «δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά γιατί είναι ένα μεγάλο έργο το οποίο είναι σε εξέλιξη».

Ο κ. Φλωρίδης αναφερόμενος στη δίκη για το δυστύχημα των Τεμπών, σημείωσε ότι ο χώρος διεξαγωγής έχει επαναδιαμορφωθεί και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τον αυξημένο αριθμό δικηγόρων που δήλωσαν παράσταση. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι υπάρχουν 252 δικηγόροι για τη συγκεκριμένη δίκη.

#Γ_ΦΛΩΡΙΔΗΣ #Τέμπη #Κορυδαλλος #φυλακές
Keywords
Αναζητήσεις
floridis-252-oi-dikigoroi-gia-ti-diki-ton-tebon.htm
Τυχαία Θέματα