Κοτζιάς για Κασσελάκη: Τον στηρίζουν «νεοχουλιγκάνοι», «νεοδεξιοί» και «νεογραφειοκράτες»

Ο Νίκος Κοτζιάς ήταν ένας από τους ανθρώπους που στήριξαν αρχικά τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο, λίγους μήνες μετά την εκλογή του οι σχέσεις τους χάλασαν.

Πλέον, ο Νίκος Κοτζιάς που προσπάθησε να καθοδηγήσει τον κ. Κασσελάκη στα εθνικά θέματα, χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- πως δεν είναι αριστερός και στηρίζεται σε «νεοχουλιγκάνους», «νεοδεξιούς» και «νεογραφειοκράτες».

Σε δηλώσεις του στο Action24 είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει έναν χουλιγκανισμό που δεν παίζεται, διάβασα tweet

με σεξουαλικά υπονοούμενα, αυτό το έφτιαξε είναι δικό του. Το δεύτερο είναι οι «νεοδεξιοί» που άρχιζε να τους μαζεύει ο Τσίπρας, τους έκανε μερικούς μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μας κουνάν το δάχτυλο και μας λένε τι είναι η αριστερά. Καταλαβαίνω γιατί είναι με τον Κασσελάκη ο Αντώναρος, αλλά να μου κουνάει το δάχτυλο; Τρίτο είναι οι «νεογραφειοκράτες»: Τα παλαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στήριζαν τον Κασσελάκη πριν την Κεντρική Επιτροπή είναι στελέχη που σε ένα ευρύτερο σχήμα δεν θα μπορούσαν να έχουν θέση».

«Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης» είπε ακόμα ο κ. Κοτζιάς και συμπλήρωσε ότι «δικαίωμά του είναι να βρίσκεται στην πολιτική, ή να έχει δικό του κόμμα».

Πρόσθεσε, όμως, ότι «με ενοχλεί όταν η πλευρά Κασσελάκη βάλλει συνεχώς κατά της κυβέρνησης Τσίπρα που ήταν η μόνη εναλλακτική εδώ και πολλά χρόνια» λέγοντας για τον πρώην πρωθυπουργό ότι ακόμη «είναι ένα πρόσωπο, ένα κεφάλαιο για το μέλλον, όχι για το τώρα».

#Κοτζιάς #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #Τσίπρας
Keywords
Αναζητήσεις
kotzias-gia-kasselaki-ton-stirizoun-neochouligkanoi-neodexioi-kai-neografeiokrates.htm
Τυχαία Θέματα