Κρυπτονομίσματα: Ράλι 280 δισ. δολαρίων τον Ιανουάριο

Ένα βήμα πριν καταγράψει τον καλύτερο Ιανουάριο από το 2013 βρίσκεται το Bitcoin, αφού το σημαντικότερο βάσει κεφαλαιοποίησης κρυπτονόμισμα έχει κερδίσει πάνω από 40% από την αλλαγή του έτους.

Σύμφωνα με το Bloomberg, αυτή η αύξηση της τάξης του 40% στον πρώτο μήνα του χρόνου, έχει σημειωθεί μόνο δύο φορές πριν.

Παράλληλά, αλλά ψηφιακά νομίσματα όπως το Solana, το Axie Infinity και το Decentraland έχουν διπλασιαστεί σε αξία, μέρος

μιας ανόδου 280 δισ. δολαρίων τον Ιανουάριο για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία συνολικά, όπως δείχνουν τα στοιχεία της CoinGecko.

Αυτό το «ράλι» είναι μία ένδειξη πως η αγορά ξεπερνά τις συνέπειες από την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX, αλλά και μία σειρά μαζικών απολύσεων σε ολόκληρο τον κλάδο.

Ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί που αμφιβάλλουν εάν η ανάκαμψη σε assets όπως οι μετοχές τεχνολογίας και crypto θα διαρκέσει.

Η ανάκαμψη κερδοσκοπικών περιουσιακών στοιχείων όπως το bitcoin και το Ark Innovation ETF «πιθανότατα θα αντιστραφεί» εάν οι αυξήσεις του πετρελαίου, των μισθών και των τιμών καταναλωτή μετατοπίσουν προσωρινά την αφήγηση της «ομαλής προσγείωσης» τις επόμενες εβδομάδες σε μια άποψη «μη προσγείωσης», δήλωσαν αναλυτές της Bank of America.

BitcoinΙανουάριοςΑΠΟΔΟΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα