Κυριαρχία πωλητών στο Χρηματιστήριο

Αυξάνονται οι πιέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά να βρίσκονται στο επίκεντρο της ανησυχίας των επενδυτών.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης διολισθαίνει κατά 1,75% στις 636,40 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 10,4 εκατ. ευρώ.

Πιέσεις δέχονται οι βασικοί δείκτες με τον FTSE 25 να καταγράφει απώλειες 1,55% στις 1.545,01 μονάδες. Ο Mid Cap υποχωρεί 0,81% στις 830,29 μονάδες, ενώ ισχυρή μείωση 4,02% παρουσιάζει ο τραπεζικός δείκτης στις 338,22 μονάδες.

Στις

12:30 ακριβώς ξεκίνησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ενημερώσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Παράλληλα, Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών χωρών στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, προανήγγειλε νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη στο Ελιζέ.

Χρηματιστήριο ΑθηνώνΤΟΥΡΚΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα