Νετανιάχου: Χτυπήσαμε την Χεζμπολάχ με τρόπους που δεν φαντάζονταν

Το Ισραήλ έχει προκαλέσει μια σειρά από σκληρά χτυπήματα στη Χεζμπολάχ που η ομάδα προηγουμένως «δεν μπορούσε να φανταστεί», τόνισε ο πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένου μηνύματος την Κυριακή (22/9), προσθέτοντας ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πράττει ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσει την ασφάλειά του.

Το μήνυμα έρχεται εν μέσω της κλιμάκωσης των εντάσεων μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ μετά το χτύπημα του Ισραήλ στη Βηρυτό την Παρασκευή, σκοτώνοντας τον αρχηγό της δύναμης Radwan,Ιμπραΐμ Ακίλ. Η

Χεζμπολάχ, ως απάντηση, εξαπέλυσε πολλαπλές επιθέσεις με ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη προς το Ισραήλ όλο το πρωί της Κυριακής, στις οποίες το Ισραήλ απάντησε με αεροπορικές επιδρομές.

«Τις τελευταίες ημέρες, προκαλέσαμε στη Χεζμπολάχ μια σειρά από χτυπήματα που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Εάν η Χεζμπολάχ δεν κατάλαβε το μήνυμα, σας υπόσχομαι, θα το καταλάβει», είπε ο Νετανιάχου.

Σχετικά με τις πολλαπλές επιθέσεις πυραύλων της Χεζμπολάχ που στόχευαν στο βόρειο Ισραήλ και τα πλήγματα του IDF που ήρθαν ως απάντηση, ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε τον στόχο της χώρας να αποκαταστήσει την ασφάλεια στον Βορρά.

«Είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε τους κατοίκους μας στο Βορρά με ασφάλεια στα σπίτια τους», πρόσθεσε. «Καμία χώρα δεν μπορεί να δεχτεί την αυθαίρετη επίθεση εναντίον των πόλεων της. Ούτε εμείς μπορούμε να το δεχτούμε», συμπλήρωσε.

«Θα λάβουμε όποιο μέτρο είναι απαραίτητο για να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και να φέρουμε τους ανθρώπους μας με ασφάλεια πίσω στα σπίτια τους», κατέληξε ο Νετανιάχου.

#Νετανιαχου #Χεζμπολάχ #Ισραήλ #Ιράν
Keywords
Αναζητήσεις
netaniachou-chtypisame-tin-chezbolach-me-tropous-pou-den-fantazontan.htm
Τυχαία Θέματα