Το... μήνυμα Δούκα στον Ανδρουλάκη, μέσω του Ινστιτούτου Τσίπρα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συμμετείχε την Τρίτη (18/6) στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ινστιτούτου Τσίπρα στο Ωδείο Αθηνών και όπως είναι φυσικό η παρέμβασή του είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω των εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας δεν έκανε κάποια ευθεία αναφορά στο θέμα, ωστόσο, μέσα στην ομιλία του υπήρξε ένα σημείο που εκλαμβάνεται ως μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε το γάντι σε όσους τον αμφισβητούν, δηλώνοντας πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Δεν έδωσε, ωστόσο, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις εξελίξεις. Σημείωσε πως πρέπει να τηρηθεί το καταστατικό του κόμματος, ενώ προειδοποίησε με διαγραφές όσους δεν το σεβαστούν αυτό.

Ο κ. Δούκας μία ημέρα μετά δήλωσε με νόημα πως «πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε βήμα να δημιουργούμε προοδευτικές συγκλίσεις για να είμαστε αποτελεσματικοί».

Ενώ σε άλλο σημείο είπε πως «πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ και να συζητάμε ανοιχτά και καθαρά για όλα τα θέματα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία κοινή συνισταμένη. Η διαφορετική άποψη είναι πλούτος, η διαφορετική άποψη δεν είναι τοξικότητα», τόνισε.

Θυμίζουμε πως στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα παρουσιάστηκε δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία οι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δηλώνουν σε ποσοστό 83% πως επιθυμούν να υπάρξει σύγκλιση των κεντροαριστερών δυνάμεων.

#Δούκας #Ανδρουλάκης #Πασοκ #Τσίπρας
Keywords
Αναζητήσεις
to-minyma-douka-ston-androulaki-meso-tou-institoutou-tsipra.htm
Τυχαία Θέματα