Μεταμόρφωση: Συνάντηση Σ. Σαριδάκη με Λ. Κεφαλογιάννη για την ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης

Με την αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, είχε σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου συνάντηση ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μεταμόρφωσης, Στέλιος Σαριδάκης. Θέμα της σύσκεψης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής και η συμμετοχή όλων των Δήμων. 

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών «THE GREEN CITY» της Περιφέρειας Αττικής

και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Ένα πρόγραμμα στο οποίο η Μεταμόρφωση είναι ένας από τους πρώτους Δήμους που συμμετέχει. Μάλιστα ο κ. Σαριδάκης, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής και την κ. Κεφαλογιάννη για τη στήριξή της, ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει καταθέσει αίτημα χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ) για δύο ακόμη κινητά πράσινα σημεία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένο χρόνο και ότι «όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βάλουμε στη ζωή των πολιτών την ανακύκλωση».

The post Μεταμόρφωση: Συνάντηση Σ. Σαριδάκη με Λ. Κεφαλογιάννη για την ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα