Ξεκίνησε το έργο «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση πεζοδρομίων» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ξεκίνησε το έργο «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση πεζοδρομίων» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στην οδό Αλεβιζάτου στην Κοινότητα Παπάγου από την οδό Καρναβία έως την οδό Πίνδου. Στο ίδιο έργο περιλαμβάνονται τμήματα της οδού Ασπασίας και της οδού Κωνσταντινουπόλεως στην Κοινότητα Χολαργού.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 242.432,93 ευρώ, από το οποίο το ποσό των 195.631,00 ευρώ προέρχεται από χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου και το ποσό των 46.801,90 ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου.

Στο πλαίσιο του έργου:

Θα
γίνει αποξήλωση των κατεστραμμένων υπαρχόντων πλακοστρώσεων, καθώς και των κράσπεδων.Στα φρεάτια που υπάρχουν στα υπό αποκατάσταση πεζοδρόμια θα διορθωθούν οι τυχόν φθορές τους και θα ανυψωθούν ή και θα υποβιβαστούν σύμφωνα με τη τελική στάθμη του πεζοδρομίου ή θα αντικατασταθούν με νέα σε περίπτωση που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.Στα πεζοδρόμια τα οποία θα ανακατασκευασθούν θα γίνει υποβιβασμός της στάθμης τους στις διασταυρώσεις, ώστε να γίνεται εύκολη η πρόσβαση και η διέλευση των ΑμεΑ.

The post Ξεκίνησε το έργο «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση πεζοδρομίων» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα