Cami cut: Το κούρεμα που προσαρμόζεται εύκολα και δεν χρειάζεται συχνό φρεσκάρισμα

09:12 19/10/2024 - Πηγή: Bovary

Το cami cut είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να τοποθετηθεί σε layers και να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα μπορεί να προσαρμοστεί όμορφα στο περιβάλλον του χωρίς να χρειάζεται συχνό φρεσκάρισμα.

Για να ανθίσει με την πάροδο του χρόνου είναι σημαντικό να έχετε την σωστή αρχική δομή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να εξετάσει τη δομή

του προσώπου σας και την τροχιά των μαλλιών σας για να καθορίσει τις καλύτερες τακτικές στρώσεις.

Το κούρεμα που δεν χρειάζεται συχνό φρεσκάρισμα

Η ιδέα ξεκίνησε από δύο Λονδρέζους κομμωτές του καταστήματος The Hair Bros, οι οποίοι δημιούργησαν το κούρεμα για έναν από τους πελάτες τους. «Οι περισσότεροι από εσάς που θα έρθετε στο κομμωτήριο θα μας ακούσετε να λέμε ότι θα σας δούμε σε 6 μήνες ή σε ένα χρόνο. Αυτό επιτρέπει στα μαλλιά σας να περάσουν από τόσα πολλά διαφορετικά στάδια του κουρέματος και σας βγάζει από τον κύκλο των 8 εβδομάδων για ανανέωση», σημείωσαν σε μια λεζάντα στο Instagram.

Το cami cut συνδυάζεται με ένα bob που σταματάει ακριβώς πάνω από τον ώμο, μακραίνει ομοιόμορφα έως την κλείδα και στη συνέχεια διαβαθμίζεται σε ένα midi κούρεμα, πριν φτάσει σχεδόν στο μήκος του στήθους. Σκοπός του κουρέματος είναι να παραμείνει καταπληκτικό όχι μόνο την ημέρα που θα φύγετε από το κομμωτήριο αλλά και πέντε μήνες μετά.

Cami Cut σε σγουρό μαλλί

Οι στρώσεις waterfall από το μήκος του φρυδιού μέχρι το μήκος του ώμου θα συνεχίσουν να προσφέρουν σχήμα στις μπούκλες καθώς μεγαλώνουν και το πιο χαλαρό σχήμα με layers μπορεί να πλαισιώσει και τις δύο πλευρές του προσώπου καθώς μακραίνει.

Κοντό Cami Cut

Αυτό το bob pixie είναι μια τάση από μόνη της, αλλά η απόφαση να χαλαρώσετε ένα αυστηρό αμβλύ σχήμα bob και να προσθέσετε απαλά layers σημαίνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε midi cut απρόσκοπτα.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα