H Έβελυν Καζαντζόγλου προτείνει το τέλειο look για τις ηλιόλουστες μέρες του φθινοπώρου

10:47 26/10/2024 - Πηγή: Bovary

Η Εβελυν Καζαντζόγλου έκανε ένα στιλάτο look, επιλέγοντας ένα pinstripe blazer και έδωσε έμπνευση στις θαυμάστριές της.

Μεχιλιάδες followers να λατρεύουν και ναακολουθούν πιστά τις στιλιστικέςσυμβουλές της, η Έβελυν Καζαντζόγλου,σαν μοντέλο και influencer, εμπνέει με κάθεανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμότης στο Instagram αλλά και με κάθε δημόσιαεμφάνισή της.

Ακολουθείτις τάσεις της μόδας πάντα όμωςπροσαρμόζοντάς τες στα δικά της μέτρακαι δημιουργώντας stylish looks που αξίζεικανείς να παρατηρήσει

και να αντιγράψει.

Το στιλάτο look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του NDP την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας με ένα στιλάτο σύνολο, ιδανικό για τα office looks του φθινοπώρου.

Φόρεσε ένα λευκό tank top με blue jean σε άνετη γραμμή και τα συνδύασε με loafers σε μαύρο χρώμα και με λευκή λεπτομέρεια. Για πανωφόρι επέλεξε ένα pinstripe blazer σε γκρι απόχρωση.

Ηπολύ λεπτή ρίγα μετρά έναν αιώνα ζωήςστην ιστορία της μόδας, από τα κομψάκοστούμια των ‘20s ακόμα, ενώ ιδιαίτεραδημοφιλής ήταν και στα ‘80s και ‘90s, μαζίμε τους τονισμένους ώμους, σε κοστούμια,blazers, cigarette παντελόνια και pencil φούστες.

Τις τελευταίες σεζόν, στο πλαίσιο της ήσυχης πολυτέλειας που κυριαρχεί στις τάσεις, το pinstripe επανέρχεται, σε μια updated βερσιόν που μοιάζει επίκαιρη και ultra stylish.

Για να κάνετε το look σας να φαίνεται updated, από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την έξοδο στην πόλη το απόγευμα, τολμήστε να κάνετε έξυπνους και φρέσκους συνδυασμούς, φορώντας ένα pinstripe σακάκι με τζιν και loafers, όπως έκανε η Εβελυν Καζαντζόγλου, ή ακόμη επιλέξτε το αντίστοιχο ασορτί παντελόνι με ένα απαλό πλεκτό από μέσα.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα