H Ταμίλα Κουλίεβα με βουργουνδί φόρεμα των Mi-Ro Designers και ψηλοτάκουνες γόβες

10:38 18/10/2024 - Πηγή: Bovary

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και επέλεξε ένα βουργουνδί φόρεμα από το σχεδιαστικό δίδυμο Miro Designers.

ΗΤαμίλα Κουλίεβα είναι μια ηθοποιός πουεκτός από τον κόσμο της τέχνης αγαπάκαι τον κόσμο της μόδας. Έχει μιαεξαιρετική αισθητική και μάλιστα κάθετης εμφάνιση είναι στιλάτη και κομψή.

Σε συνέντευξή της στο Bovary είχε δηλώσει «Δεν ξέρω αν ακολουθώ τη μόδα, αλλά ακολουθώ πράγματα που

μου αρέσουν και μου ταιριάζουν και με κάνουν να αισθάνομαι καλά εγώ. Εδώ και κάποια χρόνια εμπιστεύομαι πολύ τον οίκο Faliakos, τον Χρήστο Πετρίδη και τον Βενέδικτο Αντύπα, που είναι φίλοι μου και καλλιτέχνες. Μου θυμίζουν λίγο ρώσικο αβαν-γκαρντ, και κάνουν ένα πάντρεμα αυτά που φοράω με το μέσα μου. Κι αισθάνομαι πολύ όμορφα»

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram να δημοσιεύει φωτογραφίες με εντυπωσιακά φορέματα, σαν αυτό που φόρεσε για την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου.

H Ταμίλα Κουλίεβα με βουργουνδί φόρεμα δια χειρός MIRO Designers

Το φόρεμα που επέλεξε ήταν από το σχεδιαστικό δίδυμο MIRO Designers και την κολάκευε ιδιαίτερα.

Εφαρμοστό και αμάνικο σε midi γραμμή, το βουργουνδί φόρεμά της είχε ένα φερμουάρ κατά μήκος του και το συνδύασε με μαύρες γόβες. Επίσης, φόρεσε ένα χρυσό βραχιόλι και έκανε ένα μακιγιάζ με έντονα μάτια.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram φαίνεται να ποζάρει χαμογελαστή στο πλατό και στη λεζάντα έγραψε:

«Αγαπημένη μου Κατερίνα! Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα που κάνουμε! Και τώρα απαντάω στην ερώτηση σου ποιος με ντύνει! Και είναι Miro Designers».

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα