Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, Κωνσταντίνα, με τη μητέρα της σε βραδινή έξοδο -Με ασορτί  looks

15:34 23/10/2024 - Πηγή: Bovary

Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, Κωνστανίνα, βρέθηκε στο VOX και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τη μητέρα της, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Ο Φιλιππος Πλιάτσικα δεν απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα κοινά και προτιμά να διαφημίζει την τέχνη του και όχι την προσωπική του ζωή.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας υπήρξε επί χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό και παρουσιάστρια, Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία απέκτησαν την Κωνσταντίνα και χώρισαν το 2014.

Πατέρας και κόρη έχουν μοναδικές σχέσεις και κάνουν κοινές εμφανίσεις,

με πιο πρόσφατη τον περίπατό τους στο κέντρο της Αθήνας με casual looks, αυτή τη φορά όμως, η Κωνσταντίνα έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της, Νάντια, στο VOX.

Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα, Κωνσταντίνα, με τη μητέρα της

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του NDP μητέρα και κόρη ποζάρουν με ασορτί looks.

H Κωνσταντίνα επέλεξε ένα total black look, το οποίο απαρτίζεται από μαύρο t-shirt και δερμάτινη φούστα με κρόσσια και απογείωσε το look με τις εμβληματικές μπότες του οίκο Balenciaga. H μητέρα της από την άλλη, επέλεξε μαύρο παντελόνι, με μαύρο lingerie και μαύρο blazer.



Η μοναχοκόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα ακολουθεί μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Εχει περπατήσει σε catwalks και έχει κάνει και εξώφυλλα, μάλιστα, έχει παίξει και στο music video clip του πατέρα της με τίτλο «Αφιερωμένο».

Λίγα λόγια για το έργο

Το «SHOW WHAΤ...» επιστρέφει με τον Πάνο Μουζουράκη.

Πρόκειται για ένα λαϊκό, φουτουριστικό,καμπαρέ για τις αλήθειες μας το οποίοέκανε πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου και θαπαρουσιάζεται κάθε Τρίτη στις 21:00

Ένα τραπέζι. Τέσσερις άνθρωποι. Άπειρεςιδέες. Το Show που έκανε τεράστια επιτυχία…στο μυαλό μας, έρχεται για δεύτερη φοράστην Ελλάδα!

Ο Πάνος Μουζουράκης ξανανοίγει τιςπόρτες του VOX και μαζί με τον Λευτέρη

Ελευθερίου τον Στράτο Λύκο και τηνΗλιάνα Γαϊτάνη, αλλάζουν τις Τρίτεςσας.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα