Η Βίκυ Καγιά με μαύρο μίνι φόρεμα και over-the-knee μπότες είναι ο ορισμός του sexy chic

10:18 26/10/2024 - Πηγή: Bovary

Η Βίκυ Καγιά έδωσε το «παρών» στο kick-off πάρτι για το φετινό MadWalk, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Όπως είδαμε στις πασαρέλες των οίκων Chloé, Gucci, Ferragamo, Stella McCartney και Fendi -μεταξύ πολλών άλλων- η μπότα πάνω από το γόνατο κατέκτησε τις πασαρέλες φθινόπωρο/χειμώνας 2024-2025 και αποδείχθηκε πρωταγωνίστρια της φετινής σεζόν.

Από τις πιο σέξι και κομψές μπότες είναι αυτές πάνω από το γόνατο και είναι σημαντικό να έχετε ένα κομψό ζευγάρι στην ντουλάπα σας για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Οι σύγχρονες βερσιόν των over the knee boots, οι οποίες έγιναν για πρώτη φορά δημοφιλείς τη δεκαετία του 1960, συνδυάστηκαν με ντραπέ φορέματα και μακριές καμπαρντίνες, αλλά και με micro μίνι φορέματα και φούστας, χαρίζοντας μια σέξι και στιλάτη πινελιά στα looks.

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, βρέθηκε στο kick-off πάρτι για το φετινό MadWalk, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου και μας έδωσε στιλιστική έμπνευση για το πώς να συνδυάσουμε τις μπότες πάνω από το γόνατο.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα total black look, φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ένα μανίκι και ντραπέ λεπτομέρειες, τονισμένους ώμους σε στιλ ‘80s και σέξι cut-out στο στήθος, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες και μυτερές over-the-knee μπότες με όψη λουτρίνι.

Για το μακιγιάζ της, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, κρατώντας το υπόλοιπο look σε nude αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της σε χαλαρές μπούκλες.

Δείτε την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά:

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα