Τζένιφερ Λόρενς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

10:20 24/10/2024 - Πηγή: Bovary

Είναι γεγονός πως η Τζένιφερ Λόρενς περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον γκαλερίστα Κουκ Μαρόνεϊ. Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες μέσα από την βρετανική Vogue, σε ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η σταρ του Χόλιγουντ έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, μετά την είδηση

της εγκυμοσύνης της.

Η 34χρονη βραβευμένη με Όσκαρ παρακολούθησε την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες του νέου ντοκιμαντέρ για τις αμβλώσεις Zurawski v Texas, του οποίου η Λόρενς συμμετέχει ως εκτελεστική παραγωγός μαζί με τη Χίλαρι Κλίντον.

Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τον αντίκτυπο των αυστηρών νόμων κατά των αμβλώσεων στο Τέξας και θα προβληθεί στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Όστιν και στο Σαν Αντόνιο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν ευδιάθετη και λαμπερή στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό TCL Chinese Theatre.

Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα λευκό φόρεμα σε στιλ καμπαρντίνας με ζώνη στη μέση που τόνιζε την φουσκωμένη κοιλιά της. Το κομψό σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρες μυτερές μπαλαρίνες που παραμένουν διαχρονικά αγαπημένο fashion item.

Το μακιγιάζ ήταν σε nude αποχρώσεις με καφέ σκιά και eyeliner που τόνιζαν τα γαλάζια μάτια της.

Η Λόρενς αυτή τη στιγμή είναι παραγωγός δύο ντοκιμαντέρ μέσω της εταιρείας της Excellent Cadaver, τα οποία ασχολούνται με θέματα αναπαραγωγικών δικαιωμάτων. Η μία από αυτές τις ταινίες είναι το «Bread and Roses», το οποίο περιγράφει τις ιστορίες τριών γυναικών που ζουν υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, και η άλλη είναι το «Zurawski v Texas», η οποία έχει ως θέμα τους υποστηρικτές των αμβλώσεων που έγιναν πρωτοσέλιδο επειδή μήνυσαν την πολιτεία του Τέξας το 2023.

Η Λόρενς είχε δηλώσει το 2022 σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue σε σχέση με τις αμβλώσεις πως αισθανόταν πως ήταν τυχερή σε σχέση με την εγκυμοσύνη που είχε η ίδια, αλλά πως συνέχεια σκέφτεται το πώς μπορεί να νιώθει μια γυναίκα που δεν θέλει να γίνει μητέρα. Για αυτό τον λόγο, μάλιστα, είχε πει πως αρνείται να κάνει παρέα με όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική, καθότι από αυτήν επηρεάζεται η ζωή όλων.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα