Αίτημα συνάντησης με υπουργούς για ζητήματα Κτηνοτροφίας από τον ΣΕΚ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) απηύθυνε νέα επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κωνσταντίνο Τσιάρα, και τον υφυπουργό Χρήστο Κέλλα, ζητώντας άμεση συνάντηση για τη συζήτηση κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν την ελληνική κτηνοτροφία.

Συνάντηση και συντονισμός για το μέλλον της Κτηνοτροφίας
Η επιστολή αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας του ΣΕΚ στις 26 Αυγούστου 2024, κατά την οποία ζητήθηκε

η δημιουργία επιτροπής για τη διεκδίκηση κοινών θέσεων αναφορικά με την αγροτική πολιτική της χώρας. Η εν λόγω επιτροπή συγκροτήθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου 2024 στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του ΣΕΚ.

Σύνθεση της Επιτροπής
Η επιτροπή απαρτίζεται από επιφανείς εκπροσώπους του κλάδου, με στόχο να ενισχύσει τη φωνή των κτηνοτρόφων και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας:

Δημόπουλος Νικόλαος, Συντονιστής του Συντονιστικού Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.Κύρτσιος Στέργιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ).Μόσχος Δημήτρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΚ.Φασουλάς Ιωάννης, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και Τομέα Κτηνοτροφίας (Ε.Δ.Ο.ΤΟ.Κ.Κ).Βιτάλης Ιωάννης, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Τυριού Φέτας (ΕΔΟΦ).

Η επιτροπή ζητά άμεσα συνάντηση με τους υπουργούς, με σκοπό να συζητηθούν τα επείγοντα θέματα της κτηνοτροφίας και να παρουσιαστούν συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

Keywords
Αναζητήσεις
aitima-synantisis-me-ypourgous-gia-zitimata-ktinotrofias-apo-ton-sek.htm
Τυχαία Θέματα