Η Bovillage γιόρτασε τα 10 χρόνια της µε ένα λαμπερό πάρτι

Με φίλους και συνεργάτες γιόρτασε η Bovillage την επέτειο των 10 χρόνων απότη δημιουργία της, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 17 Μαρτίου.Στα ιδιαίτερα στοιχεία της βραδιάς, η προβολή επετειακού βίντεο με τις καλύτερεςστιγμές της 10ετίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Toν πολυχώρο “7ος”στο Σύνταγµα επέλεξε η Bovillage για να γιορτάσει µε φίλους και συνεργάτες τα10 χρόνια από τη δημιουργία της.

Ο εντυπωσιακός στολισμός,µε μπαλόνια και χρυσά banners µε το επετειακό λογότυπο της μάρκας έδινεξεκάθαρα την εορταστική διάθεση. Και η Bovillage είχε πολλούς

λόγους ναγιορτάσει: 10 χρόνια από τη δημιουργία της, κρατώντας σταθερά την ηγετική θέσητης Ελληνικής αγοράς στο βόειο κρέας.

Τους Έλληνες επαγγελματίες για την προτίμησή τους ευχαρίστησαν θερμά οι Dominique Guineheux, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οµίλου Βόειου Κρέατος και, Claudine Allain, διευθύντρια Επικοινωνίας της Γαλλικής Διεπαγγελµατικής Interbev.

Από δεξιά ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας Αττικής «Οι Ταξιάρχες» Βασίλης Ντεληφιλιππίδης μπροστά στο επετειακό πανό για τα 10 χρόνια Bovillage, μαζί με την διευθύντρια της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Πετρούλα Κώστογλου και τον κτηνίατρο καθηγητή της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος, Βασίλη Κατέρη

Αμφότεροι τόνισαν ότιεμπιστοσύνη και προτίμηση της Ελληνικής αγοράς έχει φέρει τη μάρκα Bovillageστη σημερινή της θέση. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στη ριζική ανανέωση της μάρκαςαπό τη γέννησή της, τόσο ως προς το εικαστικό της κομμάτι όσο και τις δράσειςπρος τους Έλληνες επαγγελματίες. Επίσης, θέλησαν να θυμίσουν τους στόχους πουέθεσε η Interbev όταν δημιούργησε τη μάρκα Bovillage: αυτοί ήταν τόσο ηανάδειξη της ποιότητας του γαλλικού βόειου κρέατος όσο και η στήριξη των πωλήσεωνµε δράσεις επικοινωνίας και προβολής προς την Ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό,προβλήθηκε πρώτη φορά το επετειακό βίντεο που ετοίμασε η Βovillage: το βίντεοσυνδυάζει τα σημαντικότερα ενσταντανέ των τελευταίων 10 ετών και την προβολήτων εγγενών αξιών του Γαλλικού Βόειου Κρέατος – εκτατική και παραδοσιακήεκτροφή, φυτική διατροφή, πρότυπο σύστηµα ιχνηλασιµότητας, συνεχής υγειονοµικήπαρακολούθηση, υψηλή τεχνογνωσία των Γαλλικών επιχειρήσεων. Στο τέλος τηςπροβολής παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της μάρκας καθώς και το κεντρικό διττό μήνυμαεπικοινωνίας, δέσμευση και δήλωση της μάρκας: «Υπογράφουµε την ποιότητα, τιμούμετην εμπιστοσύνη σας». ΗClaudine Allain, κλείνοντας, ανακοίνωσε τις δράσεις της μάρκας για το 2019, πουαφορούν τόσο την προβολή της στα κλαδικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσοκαι τις δράσεις στα σημεία πώλησης και συνεχάρη τη Sopexa για την άρτια διοργάνωση,στην οποία και ανέθεσε για άλλη µια φορά την τριετή καμπάνια προβολής της».

Keywords
Τυχαία Θέματα