Παρουσίαση της «Συνεταιριστικές Ελληνικές Εξαγωγές Α.Ε.» στη ΔΕΘ

Στη διάρκεια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), παρουσιάστηκε η νέα εξαγωγική εταιρεία «Συνεταιριστικές Ελληνικές Εξαγωγές Α.Ε.» (COGREXPO S.A.). Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) και την ΕΘΕΑΣ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 13ης Σεπτεμβρίου στο περίπτερο του ΥΠΑΑΤ.

Ο

υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, χαρακτήρισε την ίδρυση της εταιρείας ως κρίσιμη για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τη βελτίωση του εισοδήματος των παραγωγών. Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τα ελληνικά προϊόντα και θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ ΥΠΑΑΤ και αγροτικών οργανώσεων.

Ο πρόεδρος της «Συνεταιριστικές Ελληνικές Εξαγωγές Α.Ε.», Χρήστος Γιαννακάκης, παρουσίασε τις στρατηγικές της εταιρείας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη ενός καλάθιού προϊόντων και στη στόχευση αγορών υψηλού εισοδήματος. Κάλεσε τους Έλληνες αγρότες να συμμετάσχουν σε συνεταιρισμούς για να ενισχύσουν την εμπορική τους δύναμη και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση των στόχων της νέας εταιρείας και της στρατηγικής της για την αύξηση των εξαγωγών και την προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων σε διεθνείς αγορές.

Keywords
Αναζητήσεις
parousiasi-tis-synetairistikes-ellinikes-exagoges-ae-sti-deth.htm
Τυχαία Θέματα