Η Ευρώπη του πολέμου και των ανισοτήτων, απογοήτευσε τους πολίτες της-Νίκος Τόσκας

Απογοήτευση… Με μία μόνο λέξη εξηγούνται πολλά απ΄ όσα έδειξαν οι κάλπες σε όλη την Ευρώπη. Όχι μόνο αυτές των ευρωεκλογών. Εκλογές είχαμε στη Γαλλία και στην Βρετανία.

Ο Νίκος Τόσκας πρώην υπουργός αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, αναλύει στο militaire channel όσα γίνονται στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα.

Πόσο

σοβαρός είναι ο κίνδυνος της ακροδεξιάς; Υπάρχει γραμμή άμυνας; Θα τα καταφέρει η γαλλική Αριστερά ή μήπως η νίκη της θα είναι η τελευταία αντίσταση στην Λεπέν;

«Ο αντιφασισμός δεν αρκεί. Χρειάζονται λύσεις και πειστικές προτάσεις για κοινωνικές αλλαγές», λέει ο Νίκος Τόσκας.

«Δεν μπορεί η Ευρώπη της ειρήνης και της ελευθερίας να έχει γίνει η Ευρώπη των πολέμων, των μεγάλων ανισοτήτων, η Ευρώπη της Λαγκάρντ και της Μελόνι», υποστηρίζει.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία, επισημαίνει ότι σημαντικοί στρατιωτικοί της Ευρώπης, ακόμη και ο πρώην πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, μιλά δημόσια για την ανάγκη διαπραγματεύσεων για τη λήξη του πολέμου. Δεν είναι ο μόνος στρατιωτικός που μιλά για την ανάγκη λήξης αυτού του πολέμου ,μέσω διαπραγματεύσεων.

Όλα αυτά δεν αφήσουν ανεπηρέαστη την Ελλάδα ,η οποία τι ακριβώς κάνει; Ουδείς έχει καταλάβει ποιο είναι το σχέδιο και οι στόχοι της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής; Η χώρα είναι ανύπαρκτη στις εξελίξεις και «αόρατη» για τους «μεγάλους» που επενδύουν στην γειτονική χώρα την Τουρκία. Το «κακό παιδί»… Τελευταίο παράδειγμα η επένδυση των Κινέζων με το εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο Νίκος Τόσκας τοποθετείται και για το τεράστιο ζήτημα της εγκληματικότητας στην Ελλάδα που έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο. Επειδή είχε «ακούσει πολλά» και του είχε αποδοθεί και μία φράση που ποτέ δεν είπε καταθέτει στοιχεία για το μέγα θέμα της εγκληματικότητας.

Ενισχύστε το militaire.gr ,δείτε γιατί ΕΔΩ*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Η Ευρώπη του πολέμου και των ανισοτήτων, απογοήτευσε τους πολίτες της-Νίκος Τόσκας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρώπη, -Νίκος Τόσκας,evropi, -nikos toskas