Πως μπορείτε να χάσετε το σπίτι σας από τράπεζες; Όπως χάνει το δημόσιο στο Ελληνικό! Γ.Αναματερός

Η περιπέτεια της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της για ένα χρέος 15.000 ευρώ σε τράπεζες , μας θύμισε τις κατασχέσεις ακινήτων…Με τις οποίες είναι αντιμέτωποι χιλιάδες συμπολίτες μας, όχι μόνο η κ.Κολοβού που είχε τουλάχιστον τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της και προς το παρόν να πετύχει  την αποφυγή της έξωσης από το σπίτι της…Μένει να παλέψει για την άρση της απόφασης πλειστηριασμού…

Το πρόβλημα

θα το συναντάμε όλο και συχνότερα και καλό θα είναι να ξέρουμε πως άνθρωποι μπορούν να χάσουν το μοναδικό σπίτι που διαθέτουν. Ποιοι  και πως εκτιμούν την αξία ενός ακινήτου που βγαίνει σε πλειστηριασμό; Ποια είναι τα κριτήρια; Υπάρχει οποιαδήποτε σχέση των εκτιμητών με τις τράπεζες που θέλουν να πάρουν τα ακίνητα;

Όλες οι απαντήσεις από έναν ειδικό που γνωρίζει. Ο Γιώργος Αναματερός πολιτικός μηχανικός αλλά και πραγματογνώμων , από το 2003 στην λίστα των Δικαστηρίων Αθηνών – Πειραιώς μας εξηγεί τι δεν πάει καλά σε όλη αυτή την υπόθεση.

Ο Γιώργος Αναματερός είχε εκπονήσει την πραγματογνωμοσύνη για την εμπορική αξία του ακινήτου του Ελληνικού κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας του ΣΔΟΕ τον Νοέμβριου του  2014 και είναι ο συντάκτης ενός μεγάλου σε έκταση κειμένου, στο οποίο γράφει και εξηγεί τα πάντα. Κυρίως πως έφθασε στο συμπέρασμα ότι  το ακίνητο ιδιωτικοποιήθηκε έναντι, στην ουσία, πινακίου φακής. Μεγάλο κείμενο, γραμμένο περίπου ως σενάριο και με πολύ χιούμορ. Είναι η εμπειρία απ΄ όσα έζησε κατά τη διάρκεια της δουλειάς του. Μπορείτε να το διαβάσετε όλο στο Militaire.gr. 

Συνεπώς η συζήτηση μας δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τις τελευταίες εξελίξεις της «εμβληματικής επένδυσης» του Ελληνικού!

Όπως πάντα τα όσα λέει ο κ.Αναματερός έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον . Ίσως γι ΄ αυτό οι αρμόδιες αρχές παριστάνουν ότι δεν τον ακούνε!

The post Πως μπορείτε να χάσετε το σπίτι σας από τράπεζες; Όπως χάνει το δημόσιο στο Ελληνικό! Γ.Αναματερός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα