Ελαστικά αυτοκινήτου απο το e-alltyres.gr

Μετά το άνοιγμά της αγοράς αλλά και το καλοκαίρι που πλησιάζει αρκετοί είναι εκείνοι που ετοιμάζουν τα αυτοκίνητα τους για κοντινές και μακρινές εξορμήσεις. Εμεις ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε εταιρείες που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Σήμερα μιλαμε για ελαστικά και επιλέξαμε τον ηγέτη τους το e-alltyres.gr

Η Εταιρεία Ελαστικών ALLTYRES.GR πλέον και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-alltyres.gr εμπορεύεται

Ζάντες και Ελαστικά όλων των Εταιρειών και ειδών. Η πολυετής εμπειρία με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών, που εδώ και χρόνια εμπιστέυονται την εταιρεία.

Όπως μας είπαν οι ίδιοι ¨διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ελαστικά (Michelin, Bridgestone, Toyo, Continental, Yokohama, Goodyear, Dunlop, Avon, Pirelli, Uniroyal, Kenda, Cooper, Matador). Παράλληλα με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων παρέχουμε ζυγοστάθμιση με απόλυτη ακρίβεια ενώ συμπληρώνουν πως “στόχος της επιχείρησης μας είναι η καλύτερη δυνατή επίτευξη τιμής και απόδοσης ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες”.

Μεγάλος διαγωνισμός 

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με τo e-alltyres.gr προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη ενα σετ ελαστικών της εταιρείας GOODYEAR αξίας 290 ευρώ!

Δείτε στο παρακάτω λινκ τα ελαστικά του διαγωνισμού μας

https://e-alltyres.gr/205-55r16-91v-goodyear-efficientgrip-performance-2.html

Έτσι για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη Tyres στο diagonismos@newsvoice.gr έως τις 10/6//2021 στις 11 π.μ. και κέρδισε το πιο χρήσιμο δώρο για το αυτοκίνητο σας.

*στην περίπτωση που ο δικαιούχος επιθυμεί διαφορετικά ελαστικά απο αυτά του διαγωνισμού οφείλει να πληρώσει την διαφορά στην επιχείριση.

*το δώρο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα