Τσίπρας: Παρά τις γνωστές…. Κασσάνδρες πετύχαμε συμφωνία χωρίς νέα μέτρα

Ομιλία στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Στο προσκήνιο φυσικά η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και εν γένει η πορεία της ελληνικής οικονομίας.

«Η συμφωνία παρά τις γνωστές Κασάνδρες

δεν συνοδεύτηκε από νέα δημοσιονομικά μέτρα«, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Η ώρα της ελληνικής οικονομίας επιτέλους έφθασε

«Ξεκινήσαμε μια απροσπάθεια γι α αλλαγή του γεωπολοτικού χάρτη της χώρας δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο ελληνοαμερκανικό εμπορικό επιμελητήριο.

Η ώρα της ελληνικής οικονομίας επιτέλους έφθασε», δήλωσε ο κ. Τσίπρας και υπογράμμισε πως «η στρατηγική μας απέδωσε και οι κόποι του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο . Η χώρα άλλαξε σελίδα».

«Δεσμεύτηκα για την ανάκαμψη και το κάναμε πράξη»

«Σχεδόν πριν τρία χρόνια, το 2015, από αυτό το βήμα, παρουσίασα το δικό μας σχέδιο για την επιστροφή στην ανάκαμψη με την κοινωνία όρθια και την εθνική χειραφέτηση από τα μνημόνια και την επιτροπεία«, δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού επιμελητηρίου .

«Πάνω σε αυτό το στόχο δεσμεύτηκα και ζήτησα την εμπιστοσύνη και τη συμπόρευσή σας στην κοινή προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να της δώσουμε νέα προοπτική» είπε.

Αναφέρθηκα στην αναγκαιότητα εφαρμογής ενός εκτεταμένου προγράμματος μεταρρυθμίσεων και αλλαγών σε όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας ως τον ασφαλέστερο δρόμο για την επιστροφή στην βιώσιμη ανάπτυξη» προσέθεσε .

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξω ότι η ώρα της ελληνικής οικονομίας έφτασε. Και με αυτήν συγχρονίζεται πλέον μια σειρά θετικών εξελίξεων που εμπνέουν αισιοδοξία και σηματοδοτούν τη θετική αλλαγή για την οποία εργαζόμαστε εδώ και τρία χρόνια.Η στρατηγική μας απέδωσε, οι κόποι του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και μάλιστα με τα διατηρήσιμα χαρακτηριστικά που εγγυώνται ότι η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα χωρίς πισωγυρίσματα» δήλωσε .

Πηγή : newsit.gr

The post Τσίπρας: Παρά τις γνωστές…. Κασσάνδρες πετύχαμε συμφωνία χωρίς νέα μέτρα appeared first on NewsVoice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα