Serie A: Το ντέρμπι της... ισοπαλίας

Serie A: Το ντέρμπι της... ισοπαλίαςastiliadΠαρ, 01/15/2021 - 17:15

Αυτή τη φορά πάντως ενδεχόμενη ισοπαλία θα ήταν αρκετή μόνο για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν, καθώς η Λάτσιο έχει μείνει πίσω στη μάχη της τετράδας. Είναι στην 8η θέση και σε απόσταση 5 βαθμών από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Γιουβέντους που έχει και ένα αγώνα λιγότερο.

Η Λάτσιο έχει 38 νίκες έναντι 54ων της Ρόμα ενώ 60 παιχνίδια δεν έβγαλαν νικητή στις προηγούμενες μάχες τους ενώ

στον πρώτο γύρο έμειναν στο 1-1 παίρνοντας από έναν βαθμό.

Είναι η πρώτη φορά που το ντέρμπι της Ρώμης θα γίνει ημέρα Παρασκευή. Από τον Δεκέμβριο του 2016 η Ρόμα δε νίκησε σε ντέρμπι με γηπεδούχους τους "Μπιανκοσελέστε". 

Η Ρόμα έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό λιγότερο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα των πρώτων 17 αγωνιστικών πέρυσι.

Αμφότερες οι ομάδες ξεκινούν εντυπωσιακά τα περισσότερα παιχνίδια τους ενδεικτικό το γεγονός ότι σκοράρουν αρκετά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Η Λάτσιο 6 φορές και η Ρόμα 8.

Οι ομάδες διαθέτουν δύο από τους κορυφαίους πασέρ του πρωταθλήματος. Ο Μικιταριάν της Ρόμα είναι πρώτος σε ασίστ στην εφετινή Serie A με 8 (έχει και 8 γκολ), ενώ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην πρώτη εξάδα του σχετικού πίνακα μ 5, έχοντας σκοράρει τρεις φορές.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off astiliad Off Off ΙΤΑΛΙΑ Λάτσιο και Ρόμα είναι έτοιμες για το 153ο ντέρμπι της Ρώμης, στο οποίο παραδοσιακά κυριαρχεί η ισοπαλία.  Article publish on Παρ, 01/15/2021 - 17:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα