Tότι: «Η Ρόμα μπορεί μόνο να παλέψει για την τέταρτη θέση»

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν είναι αισιόδοξος για την πορεία της Ρόμα στην τρέχουσα σεζόν.

Ο θρύλος των «τζιαλορόσι» αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας με τη διοίκηση και βλέπει πλέον τα ματς της αγαπημένης του ομάδας από την τηλεόραση.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης, τόνισε ότι αν η ομάδα δεν ενισχυθεί περαιτέρω στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, τότε δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την τέταρτη θέση στη Σέριε Α.

«Η Ρόμα είναι δυνατότερη θεωρητικά από τη Λάτσιο, αλλά ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα και
με φοβίζει. Είναι μία διαφορετική σεζόν για μένα, κάτι που κατάλαβα βλέποντας το ματς με τη Τζένοα από την τηλεόραση. Είναι η απόφασή μου και συνεχίζω να τη στηρίζω, αλλά ως οπαδός ελπίζω η διοίκηση να κάνει κάτι παραπάνω στις μέρες που απομένουν για να εξασφαλίσει ότι η ομάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά όταν είσαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια έχεις καλό ''μάτι''. Θεωρώ ότι η Γιούβε είναι ακόμα το φαβορί, αλλά φέτος η Ίντερ και η Νάπολι ενισχύθηκαν και μπορεί να δούμε διαφορετική μάχη τίτλου. Νομίζω ότι οι τρεις πρώτες θέσεις είναι εξασφαλισμένες, από εκεί και πέρα όλα μπορούν να γίνουν. Δυστυχώς, η Ρόμα μπορεί να ελπίζει μόνο στη μάχη για την τέταρτη θέση, αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο Τότι.
Keywords
Τυχαία Θέματα