ΑΕΚ Β-Ηλιούπολη 0-0: Πρώτος βαθμός (pic)

Στο ισόπαλο 0-0 βρήκε το τέλος της αναμέτρησης τις ΑΕΚ Β και Ηλιούπολη, οι οποίες αγωνίστηκαν στο “Σεραφείδειο” για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις και πολλή ένταση, με την Ένωση πάντως να έχει τη σημαντικότερη ευκαιρία για γκολ, καθώς στο 48′ η προσπάθεια του Μουστακόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη.

Για τους φιλοξενούμενους

είχε καλή ευκαιρία για να σκοράρει ο Μπαστακός στο 69′ με το σουτ του Έλληνα επιθετικού να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο αγώνας τελείωσε με δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Στο 90′ ο Γκολφίνος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων της Ηλιούπολης, ενώ στο 93′ οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Κρέτσι να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντινό σημείο.

Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή Super League 2.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Τρούμπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (76′ Κορομηλάς) Ε. Χριστόπουλος, Γερολέμου (83′ Γκολφίνος) Μαχαίρας (75′ Σκόνδρας) Κοσίδης.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Ματσούκας, Δημητριάδης (57′ Κρέτσυ) Τσαφταρίδης, Βασιλείου (66′ Βάρκας) Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι (73′ Ντίας) Γκοτσούλιας

Keywords
Τυχαία Θέματα