ΑΕΚ: Υποχρέωση για νίκη και ηρεμία

Με δύο ματς δίχως νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πηγαίνει στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσεραϊκό με στόχο ένα και μόνο αποτέλεσμα. Τη νίκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καλείται να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του κάνοντάς την ξανά επικίνδυνη και αποτελεσματική! 

Το σύστημα

που θα επιλέξει ο Αργεντινός προπονητής παραμένει γρίφος, αν και με διαθέσιμους όλους τους επιθετικούς το 4-4-2 φαντάζει ως το επικρατέστερο. 

Ο Αλμέιδα στις δηλώσεις που έκανε στο Novasports τόνισε για ακόμα μία φορά πως έμεινε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος από τη συνύπαρξη των Πιερό–Γκαρσία, όπως και από τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας του με το συγκεκριμένο σύστημα. Οι αριθμοί πάντως δε δικαιώνουν το συγκεκριμένο σύστημα, αφού η ΑΕΚ έκανε λιγότερες τελικές απ’ ότι συνήθιζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Αργεντινός προπονητής όμως είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας.

Το ματς του Σαββάτου είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ. Όχι τόσο ως προς το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά κυρίως για το εσωτερικό της ομάδας και την ηρεμία της. Τρία ματς δίχως νίκη θα είναι πολλά για την Ένωση και με μια πρόχειρη σκέψη είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ επί των ημερών του Αλμέιδα στο κλαμπ. 

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ θα είναι σαν να παίζει στο γήπεδό της και η νίκη είναι υποχρέωσή της. 

Keywords
Τυχαία Θέματα