Αθώος ο Φώτης Χατζηνικολάου

Αθώος κρίθηκε ο Φώτης Χαζτηνικολάου, ύστερα από την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου σχετικά με τις κατηγορίες για κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα δωροληψίας και της υπεξαιρέσεως στην υπηρεσία ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας.

Αναλυτικά μέρος της απόφασης:

“Έπειτα από έγγραφη ενημέρωση που έλαβε η εταιρεία μας στις 4/8/2021 από τον κ. Φώτιο Χατζηνικολάου του Γεωργίου και της Βενετίας, προς αποκατάσταση της πλήρους αληθείας και της υπεύθυνης και έγκυρης ενημέρωσης των αναγνωστών μας, η εταιρεία

μας αναδημοσιεύει την υπ’ αριθμ. 1020/2019 αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο κ. Φώτιος Χατζηνικολάου του Γεωργίου και της Βενετίας κρίθηκε αθώος για τις πράξεις της κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα δωροληψίας και της υπεξαιρέσεως στην υπηρεσία ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας. Κατόπιν των ανωτέρω η εταιρεία μας απέσυρε άμεσα το από από 30/8/2017 δημοσίευμα, καθώς το περιεχόμενό του επισήμως αναιρέθηκε από την σχετική αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Τέλος, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κ. Φώτιο Χατζηνικολάου για την όποια αναστάτωση τυχόν του προκλήθηκε από το εν λόγω άρθρο μας, το οποίο, όμως θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι βασιζόταν και παρουσίαζε αποκλειστικά και μόνο πληροφορίες επί των ευρημάτων της μέχρι τότε σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας και σαφέστατα δεν περιείχε κρίσεις και σχόλια της εταιρείας μας ή και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου.”

Keywords
Τυχαία Θέματα