Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Ποδαρικό με το δεξί για τους Περιστεριώτες (hls)

Με πρωταγωνιστή τον Βίκτορα Κλωναρίδη, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ, ο Ατρόμητος κέρδισε 3-1 τον ΟΦΗ στο Περιστέρι και έκανε ποδαρικό με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι Τζαβίδας, Μουνίθ και Κιάρτανσον σημείωσαν τα γκολ των γηπεδούχων, ο Νέιρα σκόραρε για τους Κρητικούς.

Tα πλάνα των προπονητών

Σε σχηματισμό 4-3-3 αγωνίστηκε

ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Γιαννιώτης ήταν στη θέση του τερματοφύλακα, στην άμυνα βρέθηκαν οι Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Κυβρακίδης, Ντε Μποκ, στη μεσαία γραμμή οι Μουνίθ, Κουέν, Γκονθάλεθ και στην τριάδα της επίθεσης οι Κλωναρίδης, Τζαβίδας και Ρομπάιγ.

Ο ΟΦΗ έπαιξε σε σχηματισμό 4-2-3-1 στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Στέφενς υπερασπίστηκε την εστία των Κρητικών, στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Λάρσον, Γιοχού, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης και αμυντικά χαφ οι Μεγιάδο και Ντιουσέ. Στη μεσοεπιθετική τριάδα αγωνίστηκαν οι Μπουζούκης, Τοράλ, Νέιρα και ο Ντίκο στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Χουάν Νέιρα. Ο Ατρόμητος αντέδρασε, έδειξε αγωνιστική βελτίωση και ο νεαρός Μάριος Τζαβίδας στο 39ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του. Ο Χουάν Μουνίθ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήγαν με εξαιρετική ψυχολογία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζαβίδα και ο Μουνίθ ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Στέφενς στο 51ο λεπτό.

Ο Νιόπλιας έκανε μαζεμένες αλλαγές στην προσπάθεια να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ, ωστόσο ο Κιέρτασον που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε το 3-1 για τον Ατρόμητο στο 73ο λεπτό και “κλείδωσε” τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1
Σκόρερ: 39′ Τζαβίδας, 45′ Μουνίθ, 73′ Κιάρτανσον – 34′ Νέιρα

Κίτρινες κάρτες: 43′ Μουνίθ, 91′ Έρλινγκμαρκ – 20′ Γιαννούλης, 32′ Ντίκο, 64′ Μπαλογιάννης, 79′ Βούρος
Κόκκινη κάρτα: –

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον).

ΟΦΗ: Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56’ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70’ Θοράριρσον), Μεγιάδο (70’ Στάικος), Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης (57’ Μαρινάκης), Τοράλ, Ντίκο (81’ Θεοδοσουλάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα