Μπάγερν Μονάχου: Ψάχνει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»

Η Μπάγερν Μονάχου έχει πάρει την απόφαση να ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και έχει βάλει στο στόχαστρο…τον Άγιαξ!

Οι «βαυβαροί», είχαν σήμερα επαφές με τον Μίνο Ραϊόλα προκειμένου να συζητήσουν για την μεταγραφή του Ράιν Χράφενμπερχ όμως δεν ήταν το μοναδικό όνομα που συζητήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 23χρονος μέσος, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, έχοντας 26συμμετοχές στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα με 2γκολ και 5 ασίστ. Η μεταγραφή του ενδεχομένως να ήταν εύκολη για την Μπάγερν, αν δεν είχε προκύψει η Μπαρτσελόνα που επιθυμεί διακαώς

να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.

Ο Χράφερνμπερχ, μετά το άκουσμα του ενδιαφέροντος της Μπάρτσα, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως πρώτα θ΄ακούσει την πρόταση της Μπάγερν πριν πάρει την τελική του απόφαση. Πάντως η πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον παίκτη είναι 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η Μπάγερν εκτός του 23χρονου, συζήτησε και για τον Νουσαΐρ Μαζράουι. ο 24χρονος είναι και αυτός στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορά την φανέλα της από τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα