Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θα παίξει το «χαρτί» Ραϊόλα

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θα παίξει το «χαρτί» ΡαϊόλαmkatsafaΠέμ, 02/18/2021 - 18:06

Στην ηλικία των 33 και 36 χρόνων  αντίστοιχα, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην έχουν πολλά να αποδείξουν σε αυτή τη φάση της καριέρας τους, αλλά είναι σίγουρα στο τελικό στάδιο. Οι δύο παίκτες που φαίνεται ότι θα τους αντικαταστήσουν, είναι οι Έρλινγκ Χάλαντ και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ενώ ο τελευταίος έχει συνδεθεί πολύ με την μετακόμιση του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάλαντ μπορεί να έχει μέλλον στη Μπαρτσελόνα, ειδικά αν και όταν ο Ζοάν Λαπόρτα

εκλεγεί πρόεδρος του συλλόγου τον επόμενο μήνα.

Η καλή του σχέση με τον Μινο Ραϊόλα, έχει επισημανθεί στο παρελθόν και δεν δίστασε να μιλήσει για τον παίκτη ευθέως όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους. Μιλώντας για το έργο του σε συνέντευξη Τύπου, ο Λαπόρτα ρωτήθηκε αν υπάρχει πλάνο απόκτησης του Χάλαντ από την Ντόρτμουντ. Ενώ έχει αποφύγει να μιλήσει για πιθανές μεταγραφές και να αποκαλύψει ονόματα στο παρελθόν, η απάντησή του ήταν πιο ξεκάθαρη αυτή τη φορά:

Αν πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα, έχω τα χαρτιά και είμαι έτοιμος να τα παίξω». Το χαρτί μπορεί να ονομάζεται Ραϊόλα και μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Χάλαντ έχει ρήτρα αποδέσμευσης 75 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκινά το καλοκαίρι του 2022.

Εάν μπορεί να κανονιστεί ένα διαφορετικό χρηματικό ποσό και να αποκτηθεί το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να αποφύγει το πιο δύσκολο έργο που θα έχει την επόμενη σεζόν για να φέρει τον Νορβηγό στη Βαρκελώνη. Η απόκτηση του μπορεί να γίνει πιο βατή σε περίπτωση που η γερμανική ομάδα δεν καταφέρει να πάρει θέση στην πρώτη τετράδα στη Γερμανία και να χάσει έτσι την είσοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.  

Μετά από 21 αγώνες οι Βεστφαλοί μοιράζονται την 6η θέση με την Γκλάντμπαχ στους 33 βαθμούς, απέχοντας έξι από την 4η Βόλφσμπουργκ. Πιθανή αποτυχία εισόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενδέχεται να αναγκάσει την Ντόρτμουντ να πουλήσει κάποια από τα αστέρια της, όπως τον Σάντσο, τον Ρέινα, τον Μπραντ και φυσικά τον Χάλαντ. 
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η αλλαγή φρουράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι πραγματική και συμβαίνει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 18:06 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα