Μπαρτσελόνα: Όλο και πιο κοντά ο Βαϊνάλντουμ

Μπαρτσελόνα: Όλο και πιο κοντά ο ΒαϊνάλντουμtnalΔευ, 03/15/2021 - 12:40

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδός μέσος της Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα, καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και βλέπει θετικά την προοπτική να φορέσει τη φανέλα των “μπλαουγκράνα”.

Παράλληλα, ο αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει πως υπήρξε νέα προσπάθεια από την πλευρά των “κόκκινων”, για να πείσουν τον παίκτη, ώστε να παραμείνει στο “Άνφιλντ”, η οποία όμως δε στέφθηκε με επιτυχία. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως σύντομα ο έμπειρος μέσος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την καταλανική ομάδα. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 12:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα