Μπέτις – Άιντραχτ 1-2: Προβάδισμα οι Γερμανοί

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Europa League έκανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπέτις στη Σεβίλλη. Οι Γερμανοί απέκτησαν ένα σημαντικό προβάδισμα και πλέον έχουν το… πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στην Φρανκφούρτη.

Η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με σέντρα – σουτ του Κόστιτς, ενώ η Μπέτις ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ του Φεκίρ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Καμαντά στο 32ο λεπτό, ενώ οι Γερμανοί

έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν και τρίτο τέρμα, ωστόσο ο Μπόρε έχασε πέναλτι στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι της Μπέτις έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό με μια τεράστια ουκρανική σημαία, ενώ οι παίκτες της Μπέτις φορούσαν μπλούζες με τα χρώματα της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης τους.

Μπέτις: Μπράβο, Ρουιμπάλ (77′ Τέγιο), Γκονζάλεθ, Πεζέλα, Σαμπαλί, Κανάλες, Καρβάλιο (61′ Μιράντα), Φεκίρ, Χουάνμι (61′ Χοακίν), Ροντρίγκεζ, Γουίλιαν (77′ Ιγκλέσιας)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Μπόρε (86′ Λάμερς), Χιντερέγκερ, Γιάκιτς, Καμαντά (78′ Λεντς), Κνάουφ, Κόστιτς, Λίντστρομ (73′ Χάουγκε), Εντικά, Σο, Τούτα

Keywords
Τυχαία Θέματα