Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι απογοητευμένος, κάνουμε τα ίδια λάθη» (vid)

Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι απογοητευμένος, κάνουμε τα ίδια λάθη» (vid)antoniamath11Κυρ, 02/28/2021 - 17:38

Απογοητευμένος είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και τόνισε ότι οι συμπαίκτες του κάνουν συνέχεια τα ίδια λάθη. Παράλληλα σχολίασε και τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Παντελίδη υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίνονται. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports

και στον Θωμά Μίχο: 

Για την ήττα από τον Άρη και την γενική εικόνα του Ατρόμητου: "Έχει έρθει ένας άνθρωπος που δουλεύει καλά και μας βοηθάει, αλλά δεν κάνουμε τίποτα μέσα στο γήπεδο. Που είναι τα καινούργια παιδιά να βοηθήσουν; Κάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη και ντρέπομαι που μοιάζουμε χωρίς να έχουμε κίνητρο". 

Για το τι πήγε λάθος σήμερα: "Τι πήγε καλά σήμερα; Τουλάχιστον να βγαίνουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι".  
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος ΕΛΛΑΔΑ Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι απογοητευμένος, κάνουμε τα ίδια λάθη» Submitted by npilios on Κυρ, 02/28/2021 - 17:47 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/XRISTODOYLOPOYLOS_280221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σχολίασε την ήττα του Ατρόμητου από τον Άρη και τόνισε ότι είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σχολίασε την ήττα του Ατρόμητου από τον Άρη και τόνισε ότι είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 17:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα