Δείτε τα όσα έγιναν την 23η αγωνιστική στην Premier League (vids)

Δείτε τα όσα έγιναν την 23η αγωνιστική στην Premier League (vids)dstroumbΚυρ, 02/07/2021 - 22:59

Σπουδαία ματς και εντυπωσιακά αποτελέσματα είχε η 23η αγωνιστική στην Premier League

Στο μεγάλο ντέρμπι του Άνφιλντ η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με 4-1 την Λίβερπουλ, με την οποία έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ο Κώστας Τσιμίκας.

 

Αν και η εμφάνιση της Λίβερπουλ δεν ήταν κακή, τα απίθανα λάθη του Έλισον έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Γκουαρντιόλα να βρει εύκολα γκολ
Το σκορ άνοιξε στο 49' ο Γκουιντογκάν, που έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα των "Πολιτών". Το 1-1 ήρθε στο 63' με τον Σαλάχ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Όμως ο Γκουιντογκάν ύστερα από ασίστ του Φοντέν έκανε  13 λεπτά μετά το γκολ του Σαλάχ, το 1-2 για τους "γαλάζιους". Δύο τραγικά λάθη του Άλισον έδωσαν "πάρε-βάλε" γκολ στους φιλοξενούμενους, αρχικά το 1-3 στο 76' έρχεται από τον Στέρλινγκ, με ασίστ Μπερνάντο Σίλβα ενώ το τελικό 1-4. ήρθε στο 83' από τον Φοντέν ύστερα από ασίστ Γκαμπριέλ Ζεσούς.

 

 

 


Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Γουέτ Μπρομ με 2-0.
Το 1-0 έγινε στο 54' από τον Χάρι Κέιν, από ασίστ του Χέμπεργκ και το 2-0 στο 58' από τον Σον και ασίστ του Μόουρα.

 

 

Από τα καλύτερα ματς της σεζόν, αυτό στο Ολντ Τράφορντ, με την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάνει μέσα από τα χέρια της τη νίκη από την Έβερτον, 3-3.
Το 1-0 ήρθε από τον Έντισον Καβάνι, ύστερα από ασίστ του Ράσφορντ, ενώ το 2-0 έγινε στο 45ο λεπτό από τον Μπρούνο Φερνάντες με εκπληκτικό πλασέ. Κάπου εκεί όμως άρχισαν τα λάθη του Ντε Χέα και οι αμυντικές "αστειότητες" της Γιουνάιτεντ. Το 2-1 έγινε από τον Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ στο 49' και με ωραίο πλασέ έγινε το 2-2 από τον Χάμες Ροντρίγκες. Η Μάντσεστερ βρίσκει γκολ με τον Μακ Τόμινεϊ να κάνει τοστο 70ο λεπτό, όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάλβερτ-Λιούιν δέχεται με χαρά την ασίστ του Μάικλ Κιν διαμορφώνοντας το τελικό 3-3. 

 

 

Άστον Βίλα - Άρσεναλ 1-0: Στο 2' ο Γουάτκινς έκανε το 1-0 ύστερα από ασίστ του Μπερνάρντ Τραορέ.

 

 

Μπέρνλεϊ - Μπράιτον 1-1: Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 36' με τον Λουίς Ντάνκ και ασίστ του Γκρός,
για να ισοφαρίσουν στο 53' οι φιλοξενούμενοι με τον Γκούντμουνσον. 

 

 

Πολύ ωραίο ματς και στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, με τη Νιουκάστλ να επικρατεί της Σαουθάμπτον με 3-2:
Το 1-0 ήρθε στο 16' με τον Γουίλκοκ και ασίστ του Σεντ Μαξιμίν, στο 26' δεύτερη ασίστ του Μαξιμίν και 2-0 από τον Μιγκέλ Αλμιρόν. Στο 30ο λεπτό μείωσαν οι φιλοξενούμενοι σε 2-1 με τον Τακούμι Μιναμίνο, όμως στο 5ο λεπτό του έξτρα χρόνου στο πρώτο ημίχρονο ο Μιγκέλ Αλμιρόν έκανε το 3-1. Το τελικό 3-2 ήρθε στο 48ο λεπτό με σκόρερ τον Τζέιμς Βαρντ Πρόουζ. 

 

 

Φούλαμ - Γουέστ Χαμ 0-0 

 

 

Γουλβς - Λέστερ 0-0 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Manchester City - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC Τεράστια νίκη για την Σίτι στο Άνφιλντ, ντεμπούτο Τσιμίκα, επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ, αυτοκτόνησε η Γιουνάιτεντ, ήττα για την Άρσεναλ. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 22:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα