Έλις: " Να παίξουμε σκληρά και δυνατά μέχρι το τέλος"

Έλις: " Να παίξουμε σκληρά και δυνατά μέχρι το τέλος"antoniamath11Πέμ, 03/11/2021 - 16:02

Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε στα κανάλια Novasports και στον Τάσο Μπαϊρακτάρη, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ζενίτ (12/3, 21:00μ.μ), τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να παίξουν δυνατά και σκληρά μέχρι το φινάλε της Euroleague


Αναλυτικά

οι δηλώσεις τους: 


Για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: "Το τελευταίο παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς, αλλά και τους φιλάθλους μας. Βρισκόμασταν σε ένα σκοτεινό μέρος και καταφέραμε να επανέλθουμε".

Ποια θα είναι τα κλειδιά της νίκης, κόντρα στην Ζενίτ: "Τα λάθη και τα εκμεταλλευτούμε τις fifty - fifty balls". 

Αν θα είναι κλειδί να σταματήσουν τον Κέβιν Πάγκος: "Θα είναι γιατί είναι παίκτης κλειδί, αλλά δεν είναι μόνο αυτός υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Να έχουμε το μυαλό μας 40 λεπτά στην άμυνα". 

Τι διαφορές έχει το πρώτο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός κέρδισε και τώρα είναι εκτός ο Παπανικολάου και Μάρτιν : "Θα βγουν περισσότεροι παίκτες μπροστά να συνεχίσουμε τις νίκες. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά και δυνατά μέχρι το τέλος".
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Zenit - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε στα κανάλια Novasports και στον Τάσο Μπαϊρακτάρη, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ζενίτ (12/3, 21:00μ.μ), τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να παίξουν δυνατά και σκληρά μέχρι το φινάλε της Euroleague. Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 16:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα