Ερ. Αστέρας - Μπαρτσελόνα 60-72: Πέρασε με τον αέρα της ανωτερότητας

Ερ. Αστέρας - Μπαρτσελόνα 60-72: Πέρασε με τον αέρα της ανωτερότητας navgouliΠαρ, 01/22/2021 - 22:17

Η Μπαρτσελόνα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα με 60-72 και ξεπέρασε ένα εμπόδιο που άλλοι διεκδικητές της κορυφής στραβοπάτησαν ή μπορεί να στραβοπατήσουν. 

Στην δεύτερη περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου του και σε μεγάλο μέρος τα κατάφερε. Αυτό όμως ήταν το μοναδικό διάστημα στο παιχνίδι που οι Σέρβοι έκαναν μερικά

πράγματα καλύτερα από τους αντιπάλους τους. Επιθετικά όμως, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν σε τόσο κακό βράδυ που δεν μπορούσε επουδενί να αλλάξει την ροή του αγώνα. 

Ο Καλάθης στην τρίτη περίοδο με τις φαρμακερές του πάσες έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει να χτίζει διαφορά η ομάδα του κι έτσι συνέβη. Ο Χίγκινς επιθετικά έκανε τα προβλεπόμενα και παρά του ότι η Μπαρτσελόνα είχε σε φάση επαναπροσαρμογής τον Μίροτιτς και τον Ντέιβις κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Crvena Zvezda - Μπάσκετ Barcelona - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Crvena Zvezda ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Μπαρτσελόνα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα με 60-72 και ξεπέρασε ένα εμπόδιο που άλλοι διεκδικητές της κορυφής στραβοπάτησαν ή μπορεί να στραβοπατήσουν.
Article publish on Παρ, 01/22/2021 - 22:17 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα