Φενέμπαχτσε: Σε κάθε θέση και μια τουρκική σημαία, «υποδοχή» στον Άταμαν

Η Φενέρμπαχτσε μοίρασε τουρκικές σημαίες στους φίλους της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο πλαίσιο της EuroLeague (20:45, Novasports 4).

«Το σπίτι μας, η Ulker Sports and Event Hall, είναι έτοιμο για τη συναρπαστική 29η Οκτωβρίου, μέρα της δημοκρατίας με τη συμβολή του πολύτιμου χορηγού μας Beko» ήταν το μήνυμα της Φενέρ στα social media.

Στην

ανάρτηση της τουρκικής ομάδας και σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου έχουν τοποθετηθεί σημαίες της γείτονος χώρας για να τις παραλάβουν οι φίλαθλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έχουν προετοιμάσει… θερμή υποδοχή στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Άταμαν, λόγω της διαχρονικής διαμάχης που έχουν μαζί του και ιδιαίτερα, μετά την χειρονομία που είχε κάνει ο Τούρκος τεχνικός με τα τρία δάχτυλα για το σκορ του αγώνα Γαλατασάραι-Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η Φενέρμπαχτσε είχε εκδόσει ανακοίνωση τονίζοντας ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και δεν πρόκειται να επιτρέψει στους διεθνείς παίκτες της, να τεθούν στην διάθεση του Αταμάν για το “παράθυρο” των προκριματικών του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2025.

pic.twitter.com/iIKOFTjgH1

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) October 25, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα